Vacatures

terug naar overzicht

Gevraagd:

Functie:DIENSTHOOFD FACILITAIRE DIENSTVERLENING SCHOONMAAK, KEUKEN EN LOGISTIEK
Omschrijving:

We zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste collega.

 

WAAR KAN JIJ HET VERSCHIL MAKEN?

 

Als recent fusieziekenhuis moeten heel wat facilitaire processen geoptimaliseerd en gestroomlijnd worden. Onder meer processen op vlak van voeding en keuken, schoonmaak, voorraadbeheer, distributie, enz … vragen om een goede coördinatie en opvolging. Ook projecten om één en ander te optimaliseren wachten op goede opvolging en coördinatie. Ze vormen meteen de belangrijkste resultaatsgebieden in jouw job. Jouw uitdaging, ons droomprofiel:

- je vertrekt vanuit de strategie van vzw KARUS en deze implementeer je in de dagelijkse werking van een aantal ondersteunende diensten.

- je geeft op een enthousiasmerende en inspirerende manier leiding en ondersteunt de diensthoofden en medewerkers in het ontwikkelen van een efficiënte en dienstverlenende werking van hun diensten.

- je pakt eigenaarschap op van complexe projecten binnen je diensten en zorgt dat deze tot een goed einde gebracht worden.

Tijdsregeling:voltijds
Vereist:

JOUW KENNIS EN SPECIALISATIE

 

- je hebt ervaring met facilitaire processen in een organisatie

- je kijkt uit om je snel in te werken in de specifieke regelgeving: (vb.: HACCP … )

- je hebt ervaring met projectmanagement van complexe processen en hebt noties van lean-benadering

- je hebt ervaring met het optimaliseren van operationele processen en met de uitvoering van verbeteringsprojecten op de (werk)vloer.

 

JOUW ERVARING ALS LEIDINGGEVENDE

 

Belangrijker dan jouw kennis is wie je bent als mens en als leidinggevende jouw breed spectrum aan leiderschapsvaardigheden kun je passend en afhankelijk van de situatie gericht inzetten.

- Een diepe interesse in de medewerkers van de facilitaire diensten en een grote goesting om met hen op een groeiondersteunende manier aan de slag te gaan zijn een must.

- Een relevante ervaring van minimum vijf jaar op het vlak van leidinggeven in een professionele omgeving is een minimumvereiste.

 

JOUW UITSTRALING ALS PERSOON

 

- Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin als ‘eigenaar’ van de jou toevertrouwde facilitaire domeinen ( o.a. schoonmaak, catering, logistiek … )

- Je bent zeer integer.

- Je communiceert open en direct.

- Je professionele houding wordt gekenmerkt door een wil om te leren en te ontwikkelen.

- Je bent uitgesproken intern en extern klantgerichtheid en dienstverlenend.

- Je hebt een grote werkkracht, inzet en stresstolerantie. beïnvloeden en overtuigen zitten in je bloed.


Aanbod:

- We werken in teamverband waarin open en constructief samenwerken, met het oog op het realiseren van de organisatiedoelstellingen, centraal staat.

- Het betreft een job waarin je echt het verschil kan maken in een organisatie/sector in volle ontwikkeling met een grote maatschappelijke relevantie.

- Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om de functie uit te bouwen volgens je eigen accenten een gevarieerde job met veel interne en externe contacten een competitief verloningspakket met extralegale voordelen.

Plaats:Melle/Gent
Contactpersoon: Elsie Porrez
elsie.porrez@karus.be
T: 09 210 69 56

Sollicitatieprocedure:

Voor meer informatie over de organisatie verwijzen we je graag naar door naar www.karus.be en onze sociale media. Voor meer informatie over de job, contacteer Elsie Porrez, facilitair directeur op het nummer 09 210 69 56. Stuur vandaag nog je uitgebreide motivatiebrief en curriculum vitae per e-mail naar: elsie.porrez@karus.be en laat ons proeven van je motivatie en visie. We behandelen je kandidatuur uiteraard met de grootste discretie.

Uiterste sollicitatiedatum: 31-10-2020
Bijkomende informatie:
Website:https://www.karus.be/jobs-en-stages/ik-zoek-werk/diensthoofd-facilitaire-dienstverleningpowered by Curiousgroup