Vacatures

terug naar overzicht

Gevraagd:

Functie:Vacature: Bachelor of Master in de (toegepaste) klinische psychologie - vlinderfunctie (19u) (m/v) Bepaalde duur
Omschrijving:

- Uw opdracht is veelzijdig en ondersteunend naar alle hulpverleningsprocessen binnen het Kinder- en Jongerenteam van het CGG De Drie Stromen (Dendermonde - Wetteren).

- U zal werkzaam zijn binnen in de twee teams en verschillende taken opnemen. Zo zal u deel uitmaken van het indicatiestellingsteam dat nieuwe cliënten onthaalt. Binnen het behandelteam zal u cliënten (en hun context) behandelen, al dan niet kortdurend. Indien nodig kan u ook ingeschakeld worden in de zorgprogramma’s van het netwerk Geestelijke Gezondheid Kinderen en Jongeren RADAR waar wij partner in zijn. 

- U werkt op actieve wijze mee aan de (interne en externe) teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten.

- U bouwt verder op de bestaande samenwerkingsverbanden en bent op continue wijze begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg.

- U rapporteert aan de coördinator kinderen en jongeren. 

 
Tijdsregeling:deeltijds
Vereist:

- U bent houder van een (professionele) bachelor- of masterdiploma in de (toegepaste) klinische psychologie. Houders van een masterdiploma in de psychologie dienen erkend te zijn door de Psychologencommissie. 

- U heeft een sterke, energieke persoonlijkheid die houdt van nieuwe uitdagingen.

- U heeft een snel leervermogen en  floreert in een snel wisselende werkomgeving

- U kan autonoom en zelfsturend werken (agendabeheer, planning, dossieropvolging,…)

- U heeft kennis van ontwikkelingspsychologie, ontwikkelingspathologie en  psychodiagnostiek

- U heeft ervaring of affiniteit met hulpverlening aan kinderen en jongeren met ernstige psychische problemen. Werken met ouders en gezinnen schrikt u niet af. 

- U heeft ervaring of affiniteit met crisishulpverlening 

- U heeft een uitgebreide kennis van het hulpverleningslandschap voor kinderen en jongeren en van de sociale kaart  of bent in staat deze snel te verwerven

- U bent bereid om op woensdagnamiddag te werken en minimaal 1 avonddienst (tot 20u00) te presteren. U voert uw uurrooster uit op drie dagen. 

- U zal zowel in de vestiging Dendermonde als Wetteren werkzaam zijn.

- U beschikt over een wagen en bent bereid deze te gebruiken in het kader van mobiele interventies.

 

Vaardigheden:

- U bent in staat om op basis van een grondige verkenning van de hulpvraag en probleemanalyse een (voorlopige) diagnose en hypothesen te formuleren en aldus tot een correcte indicatiestelling te komen.

- U kan behandeldoelen en behandelstrategieën formuleren en passende interventies aanbieden.

- U beschikt over een sterk empathisch vermogen en een open geest die u in staat stelt om op respectvolle wijze uw werk en dat van uw collega’s te bevragen. 

- U kan zowel zelfstandig werken als in teamverband. U werkt graag samen met anderen en begrijpt de meerwaarde van een multidisciplinair team.

- U bent sterk in mondelinge en schriftelijke rapportage, waarbij u een veelheid van informatie kan synthetiseren in een beknopt overzicht.

- U beschikt over een goede basiskennis in ICT. 

 
 

Aanbod:

- Een boeiende job met zeer afwisselende taken die u de mogelijkheid biedt om op korte tijd heel veel ervaring met verschillende aspecten van ambulante GGZ Kinderen en Jongeren op te doen

- Ondersteuning door een gedreven team van zeer ervaren collega’s die enthousiasme aan professionaliteit koppelen.

- Een halftijdse functie volgens het wettelijke barema PC 331.

- Onmiddellijke indiensttreding, contract bepaalde duur minimaal 2 jaar, 19u. 

- Zie ook: http://www.dedriestromen.be

 
Plaats:Dendermonde - Wetteren
Contactpersoon: Kathy Colson
sollicitatie@cgg.dedriestromen.be

Sollicitatieprocedure:

Sollicitaties (motivatiebrief en cv) mag u per e-mail richten naar de Coördinator Kinderen en Jongeren, met vermelding REF 2020-CG-02 t.a.v. mevr. Kathy Colson, E-mail: sollicitatie@cgg.dedriestromen.be en dit voor 14 juli 2020. 

Uiterste sollicitatiedatum: 14-07-2020
Bijkomende informatie:

Het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg De Drie Stromen heeft vestigingen in Dendermonde, Lokeren en Wetteren. Voor de continuering van onze dienstverlening zijn wij voor het Kinder- en Jongerenteam op zoek naar een bachelor of master in de (toegepaste) klinische psychologie/vlinderfunctie (m/v) (19u, contract bepaalde duur). REF 2020 CG-02


20200611VacatureVlinderDekiWeki19u.docxpowered by Curiousgroup