Vacatures

terug naar overzicht

Gevraagd:

Functie:psychiater (m/v)
Omschrijving:

- Je staat in voor de medisch-psychiatrische indicatiestelling, risicotaxatie, diagnostiek en behandeling. De medisch-psychiatrische behandeling kan bestaan uit zowel farmacotherapie, sociaal-psychiatrische als psychotherapeutische behandeling. Je schenkt hierbij bijzondere aandacht aan de somatische opvolging. 

- Je staat - in tandem met de teamleider - in voor de teamondersteuning en draagt inhoudelijke eindverantwoordelijkheid ten aanzien van het opstellen, uitvoering en evaluatie van het behandelplan van de cliënten.

- Vanuit medisch-psychiatrische inzichten bouw je actief in nauwe samenwerking met de teamleider en in dialoog met het multidisciplinair team het inhoudelijk beleid van de forensische zorg binnen het centrum en het netwerk verder uit.

- Je participeert aan het Medisch Adviescomité binnen CGG Eclips. 

 
 
Tijdsregeling:deeltijds
Vereist:

- Je bent een enthousiast en geëngageerd psychiater (in opleiding).

- Je hebt een sterke affiniteit met forensische zorg.

- Je streeft naar optimalisering en vernieuwing.

- Je bent stressbestendig, besluitvaardig en bovenal een teamspeler.

- Je onderschrijft de missie van CGG Eclips.

 

Aanbod:

- Wij bieden de kans om te werken binnen een dynamisch team met een gevarieerd zorgaanbod en met de ambitie creatief en vernieuwend om te gaan met de uitdagingen die de huidige veranderingen binnen de (forensische) geestelijke gezondheidszorg kenmerken.

- Wij bieden de kans om de forensische zorg binnen ons centrum inhoudelijk mee vorm te geven.

- Wij bieden de kans om de professionele stage in het kader van de erkenning van geneesheren-specialisten houders van de bijzondere beroepstitel in de forensische psychiatrie binnen ons centrum te lopen.

- Wij bieden een bediendecontract (gebaseerd op de barema’s voor de CGG) met een aanvullend pakket extralegale voordelen of een contract sui generis.

 
Plaats:Gent
Contactpersoon: Bruno Van Opstal
T: 09 235 22 41

Sollicitatieprocedure:

Voor verdere informatie kan je terecht bij Dr. Bruno Van Opstal, beleidspsychiater (09 / 235 22 41).

 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Mail je sollicitatiebrief en CV naar sollicitatie@cggeclips.be of stuur alles op naar CGG Eclips (t.a.v. Human Resources), Elyzeese Velden 74, 9000 Gent.

Bijkomende informatie:

Vacature psychiater forensische zorg 2019.docxpowered by Curiousgroup