Teambegeleiding in woonzorgcentra

 

Teambegeleiding in woonzorgcentra regio Groot-Gent

 

NOGGGG, het Netwerk Ouderen Geestelijke Gezondheidszorg Groot-Gent stelt vanaf 1 januari 2015 een pool van teambegeleiders ter beschikking om medewerkers uit verschillende disciplines in woonzorgcentra extra handvaten aan te reiken in het omgaan met gedragsproblemen en/of onderliggende psychische en psychiatrische problemen bij ouderen.

 

Op deze manier willen we de teams in woonzorgcentra versterken en ondersteunen, en de expertise m.b.t. geestelijke gezondheid vergroten.

Alle woonzorgcentra binnen de regio Groot-Gent, of aangesloten bij de functionele binding Gent-Deinze, kunnen een beroep doen op dit aanbod.

 

PopovGGZ verzorgt de organisatie en financiële opvolging van het project. Woonzorgcentra die interesse hebben in teambegeleiding in hun centrum, dienen zich aan te melden bij het overlegplatform via veerle.decroos@popovggz.be.
Na een kennismakingsgesprek tussen teambegeleider en woonzorgcentrum gaat de teambegeleiding van start. De begeleiding wordt opgevat als een proces, waarbij het afleggen van een traject sterk wordt benadrukt. Jaarlijks vindt steeds een evaluatiegesprek plaats.

 

Voor meer details, zie folder of neem contact op met Veerle Decroos (zie contactgegevens en bereikbaarheid onderaan).

     

Meer info:

 

Veerle Decroos
Stafmedewerker 
PopovGGZ vzw
09 216 65 50 (di – woe – vrij)

 

 

 powered by Curiousgroup