Gentse film over depressie te zien in Gent tijdens het hemelvaartweekend

ingevoerd op 16-05-2017


Op zaterdag 27 en zondag 28 mei toont Ups & Downs regio Gent een Gentse langspeelfilm over depressie: Teleurdeugd (website: www.teleurdeugd.com en trailer: https://youtu.be/eaVagSN3Pro).

De vertoningen vinden telkens plaats om 14 uur, in zaal Theater Box, Pijndersstraat 16, 9000 Gent. Dat is een kleine zaal (47 plaatsen), gelegen achter een herenhuis, op wandelafstand van station Gent Dampoort. U kan parkeren op de hoek van de straat, op de parking van de Kringwinkel.

De makers van de film verzorgen een voor- en nabespreking. De bar van de Theater Box zal open zijn voor en na de film zodat bij een drankje kan nagepraat worden.

De toegangsprijs is 10 euro (8 euro voor studenten). Reserveren kan via de website van de zaal: http://theaterbox.be/programma/teleurdeugd.html. Betalen gebeurt contant, ter plaatse. De opbrengsten gaan naar Ups & Downs regio Gent.

Teleurdeugd is een aanrader voor wie een film wil zien waarin depressie op een realistische manier wordt weergegeven. Bij deze film is het niet de bedoeling om behandelingen en 'de' weg naar herstel te belichten, wel om te tonen hoe een depressie(ve fase) wordt ervaren.     

terugpowered by Curiousgroup