Rapport "Over de horde"

ingevoerd op 20-10-2015


Het project "Over de horde" liep eind september op zijn einde en zal naar alle waarschijnlijkheid niet verlengd worden. Het infomoment op 23 september was op die manier niet alleen een gelegenheid om de resultaten van het onderzoek voor te leggen, maar ook een mooi sluitstuk van een, weliswaar kortdurend, project. Met ongeveer 70 aanwezigen van uiteenlopende strekkingen op het infomoment mogen we mijns inziens fier zijn op de opkomst.

 

De digitale versie van het rapport kan u raadplegen via deze link, de presentatie van het infomoment via deze link. De gedrukte versie is bij mij beschikbaar; geef gerust een seintje via carine.eeckhout@popovggz.be als je hierin interesse hebt. We hopen dat de inspanningen geleverd tijdens het project en de resultaten van het onderzoek een bijdrage kunnen leveren aan een vlottere, betere en meer gestroomlijnde integratie van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

 

Hiermee kunnen we "Over de horde" met een tevreden terugblik afsluiten. Dank aan iedereen die een bijdrage leverede aan het project, in het bijzonder aan de Provincie Oost-Vlaanderen voor het vertrouwen en de financiële steun.

 

 

Carine Eeckhout

Projectmedewerker PopovGGZ

telefoon: 09 216 65 50 - fax: 09 216 65 59

carine.eeckhout@popovggz.be

 

terugpowered by Curiousgroup