Benefietconcert Netwerk GG ADS

Datum 20-04-2019
Startuur 20:00
Einduur
Plaats Egidiuskerk St.-Gillis Binnen
Heldenplein
9200 Dendermonde
Vcalendar Vcard

Het Netwerk Geestelijke Gezondheid Aalst Dendermonde Sint-Niklaas ( Netwerk GG ADS ) overkoepelt de organisaties ( van nulde tot derde lijn) die aan het werk zijn binnen de geestelijke gezondheidszorg in regio Aalst, Dendermonde en Sint-Niklaas.

Het is de bedoeling dat zij samen strategieën uitwerken, die een oplossing bieden voor alle geestelijke gezondheidszorgnoden die bij de bevolking in deze regio leven. Meer info: www.ggzads.be

 

Ten voordele van herstelgerichte projecten zoals PARCOER (Psychosociaal Ambulant Revalidatiecentrum, www.parcoer.be) of de Herstelacademie Oost-Vlaanderen ADS, organiseert het Netwerk GG ADS een benefietconcert.

 

Op zaterdag 20 april 2019  brengt het Kamerkoor Furiant vzw Arte Musicale en het barokensemble Arcus Coloratus o.l.v Steve De Veirman, ten voordele van het Netwerk GG ADS:

 

Membra Jesu Nostri (Buxtehude)

 

Dit virtuoos barokke meesterwerk bestaat uit zeven delen, waarin steeds een ander deel van Christus’ gekruisigde lichaam wordt bezongen.

 

Geniet van deze innemende muziek op Stille Zaterdag, begeleid door authentieke instrumenten.

 
Het concert heeft plaats in de mooie Egidiuskerk, St-Gillis-Binnen op het Heldenplein te Dendermonde en gaat van start om 20u.
 
Tickets voor dit evenement aan te kopen via www.artemusicale.be
 powered by Curiousgroup